Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Teme - fancy74

Stranice: [1]
1
Programiranje / RETEVIS RT3S i pitanje oko podesavanja samog uredjaja
« poslato: Jun 18, 2018, 07:59:38 pre podne »
Poštovani nov sam na ovom forumu i uopšte u Radio amaterizmu vec nekoliko godina slušam sa SDR SHARP USB dongle uredjajima analogne radio uredjaje imao sam i yaseu VX3R i FT60 i sanjima sam najviše samo slušao stanice  koje su u mojem dometu a nalazim se u okolini Bačke Palanke konkretno Selo Pivnice.
Slusao sam uglavnom Protugradnu i radio amatere koji su bili aktivni Fruska Gora i tako to i odlucih da se upustim u DMR svet pa po nekom iyboru odlucih se ya ovaj RT3S uredjaj ali sada pocinje problem jer u okolini nemogu uhvatiti DMR signal a nisam ni siguran dali imam dobro podesen uredjaj skinuo sam listu codeplug sa foruma i ubacio u uredjaj ali daleko sam od repetitora i nista se ne desava dali moye neko da me savetuje sta i kako da radim posto se malo kasnije spremam i ya polaganje za radioamatera a do tada bi slušao šta se desava, u SDR programu sam izvršio prilagodbe i uhvatio digitalne signale koje mi preogram prikazuje da pokusava da dekodira ali to nije DMR ili je kriptovan .
Zamolio bi ako može neko da mi uputi šta i kako dalje sa podšavanje

Stranice: [1]